Vélemények

Csúcs szuper volt a sminkem, imádom mindig amit csinálsz! (Brigi)

Nagyon szépnek érzem magam, jó a tükörbe nézni 🤩 (Niki)

Eszter szakértelme, profi hozzáállása és az, hogy képes olyan sminkeket készíteni, amivel az illető vonásait kiemeli, eredményezi azt, hogy az elkészült sminkben tényleg királynőnek érzed magad. (Magdi)

Profi munka, maximalista hozzáállás, gyönyörű smink! (Veronika)

Eszti szakmai hozzáértése vitathatatlan. Gyönyörű sminket készített nekem a jegyesfotózásunkra, esküvőnkre és legutóbb a karácsonyi fotózásra is. Nagyon jól kiemelte a vonásaimat és az előnyös részeket, valamint gyönyörűen bánik a színekkel. Mindig meg tudta valósítani az elképzeléseimet és tökéletes lett a végeredmény! Nem kérdés, hogy a jövőben is őt fogom keresni, ha gyönyörű sminket szeretnék és teljes szívvel ajánlom mindenkinek! (Anita)

Eszter szuper sminket készített a jegyesfotózásra és az esküvőre is!! Profi, segít kiválasztani a hozzád leginkább illő sminket, de közben nagyon figyel az igényeidre is. Gyorsan dolgozik, a szoros időbeosztásnál is lehetett számítani a precizitására. A kedvessége és örök vidámsága pedig külön említést érdemel, élvezet vele a készülődés. (Adrienn)

Eszter amellett, hogy professzionális termékekkel dolgozik, érti is a dolgát. Nem erőlteti az elképzelését, hanem meghallgatja az igényt, és aszerint készíti el a csodás sminket, hogy a végeredmény harmonizáljon az emberrel. Ez történt velem is, amikor egy esküvőre mentem szertartásvezetőként. Hozzám és a ruhámhoz passzoló színek, nyílt tekintet nézett vissza rám a tükörből. Köszönöm! (Adrienn)

Nagyon profi, az elképzelésednek, személyiségednek megfelelő sminket készíti el Neked, megspékelve néhány extra tippel, a végeredmény garantált “wááóó 😍” hatás. Mindemellett nagyon kedves is. (Renáta)

Fantasztikus tanácsadásban volt részem: Eszter kedvességével, szakértelmével azonnal lenyűgözött. Profi tanácsokat adott, hogyan alkalmazhatom nap, mint nap a sminket. Még nem találkoztam olyannal, aki ennyire közérthetően, szakszerűen magyarázta volna el a sminkelés rejtelmeit. Szívből ajánlom! (Orsolya)

Minden alkalomra odaillő, ízléses sminket készít. Figyel a részletekre és ezáltal kivételes összhangot teremt. Bárkinek ajánlom, ráhangolódik azonnal a vendégre, és mindenkiből kihozza a legjobbat. Profizmus, legancia és báj jellemzi “alkotásait”. Én egyszerűen imádom!!! (Szilvi)

Megtaláltam a sminkesem! Nagyon szép sminkeket készít! Csak ajánlani tudom! (Melinda)